Kaiflex ST 6-006 Bekijk groter

Kaiflex ST 19-060

Nieuw product

Kaiflex ST 19-060 buis van 2 meter

een flexibel, elastomeer isolatiemateriaal met gesloten cellen, voorkomt condensvorming en beperkt energieverliezen. De gesloten celstructuur levert een duurzame dampremmende werking waardoor vochtpenetratie op effectieve wijze verhinderd wordt en het isolatievermogen tijdens de gehele gebruiksduur van het systeem gewaarborgd blijft.

Meer details

56,31 € incl. BTW

Meer informatie

  • Gesloten cellen met dampremming
  • Corrosiebestendig
  • Uitstekende thermische waarden minimaliseren energieverliezen
  • Flexibel, stof- en vezelvrij Vormt geen voedingsbodem voor microbiële groe

Kaiflex ST is zelfdovend, niet vlamgeleidend en druipt niet.

Te gebruiken van -50 tot plus 100 graden Celsius

Dankzij zijn geluidreducerende eigenschappen, de stof- en vezelvrije structuur en de antimicrobiële samenstelling is Kaiflex ST bijzonder geschikt voor gebruik in openbare-, bedrijfs- en industriële gebouwen.

Gesloten cellen met dampremming
Duizenden individuele waterafstotende cellen zorgen ervoor dat Kaiflex vochtbestendig is en geen bijkomende dampscherm nodig heeft.
Corrosiebestendig
Door zijn vochtbestendigheid houdt Kaiflex leidingen droog en voorkomt het corrosie onder de isolatie.
Uitstekende thermische waarden minimaliseren energieverliezen
Kaiflex vertoont een laag warmtegeleidingsvermogen wat bijdraagt tot een sterke beperking van het energieverlies. Dit maakt van Kaiflex een uitstekend isolatiemateriaal.
Flexibel, stof- en vezelvrij
Stof en vezels kunnen ademhalingsklachten veroorzaken en een extra risico op de werkplek betekenen. Kaiflex is stof- en vezelvrij en maakt de montage eenvoudiger, veiliger en minder belastend voor de gezondheid.
Vormt geen voedingsbodem voor microbiële groei
Schimmelvorming kan de kwaliteit van binnenlucht schaden. Door een effectieve bescherming tegen binnendringend vocht is Kaiflex van nature anti-microbieel en resistent tegen schimmelvorming en biedt het bacteriën geen kans.